Allkristen Gemenskap i Umeå

 

 

 

Här kan du få dina vittnesbörd publicerade.

 Mötet i kväll var helt fantastiskt start i kväll Bengt hade en stark predikan om vem Gud är, tecken och under skedde, helande började i en mans kropp, befrielse från ångest och fruktan i flera människor.

 

Kallensen

Har du en kallelse, har jag en kallelse, det är bäst att tänka efter om det verkligen är så. Då vi tog emot Jesus i våra hjärtan , fick vi automatiskt en kallelse att föra budskapet vidare till våra medmänniskor. Vi blev inte frälsta bara för våran egen del, utan för att vi skulle vara ett redskap för Herren Jesus Kristus.... 2 tim.4:1 - 7.

Paulus sade, jag uppmanar dig allvarligt inför Gud, predika ordet i tid och otid.... En tid kommer då den osunda läran är här, och den tiden har kommit......villoläror dyker upp som svampar ur jorden, dom försöker slå sönder, men du skall skicka sådant ifrån dig... Tit.3:3 - 11... för vi skall föra en vandel som är värdig den kallelse vi fått  Ef.4:1 av vår Herre Jesus Kristus.

Du har en speciell kallelse från Gud, det kan vara helande gåvan, gåvan att skilja mellan andar eller gåvan att tala visdomens ord, Gud gjorde något speciellt med dig, den dagen du tog emot honom i ditt liv. Den gåvan eller kallelsen han lade ner i dig kan han aldrig ångra Rom.11:29... han vill att du skall bruka den som det var tänkt från början.

Men det är mycket som stör och är viktigare än Gud... Tv, sport, bio,umgås med vänner, man glömmer bort att Jesus finns, han får det sista av dagen i bästa fall, i annat fall inget.

Bibeln säger söken först Hans rike och rättfärdighet, så skall också det andra tillfalla er.. Matt.6:33..

Vi har glömt bort att söka hans ansikte, det finns så mycke annat som är viktigare än att be och vara inför Jesus. Vi kan läsa Matt.7- det är allvarligt hur vi lever, kan vi få något om vi inte beder om det i Hans namn, det står den som beder han får, men det står också att han inte skall kännas vid den som beder dåligt.

Därför är det viktigt att vi tänker på vart vi går, går vi in genom den trånga porten eller går vi den breda vägen. Det är också viktigt att skilja mellan andar, det finns dom som kommer i ljusets skepnad men är falsk. Hur skall du kunna be för din broder eller syster om du inte är ren själv och har gjort upp med ditt gamla liv. Matt.7:3-6

Broder och syster stå på det sanna ordet tänk på vilken väg du tar... Matt. 7:7-8

 

TJG